Anders Styrelse

 

Styrlesen träffas några gånger om året och jobbar aktivt för att huset och dess verksamheter ska fortsätta utvecklas. Styrlesens drivs helt av idella krafter.

 

Här kan du klicka och se vilka som ingår i styrelsen

Bli medlem


Vi är tacksamma för alla medlemmar som stöttar föreningen! Det är en välgärning, som hjälper oss att hålla låga hyror för våra medlemsföreningar, vilket gör programutbudet i huset större!


Medlemsavgift person 100:-

Medlemsavgift förening 400:-

Bankgiro: 5661-4241


Du blir medlem genom att sätta in medlemsavgiften på föreningens bankgiro. Märk betalningen med namn och adress.


Som privatperson kan man även köpa ett Andelsbevis för 100:- och/eller bli stöttepelare för 500:-. Då får man en bricka med sitt namn uppsatt i cafédelen.
Våra medlemsföreningnar


Föreningen Anders värnar om föreningslivet och har som policy att hålla hyreskostanderna så låga som möjligt till föreningarnas fördel. Detta förutsatt att de är medlemmar i Föreningen Anders. Alla priser finns på sidan "ATT HYRA"Föreningen Anders


Föreningen Anders bildades i maj 1987 för att renovera den rivningshotade byggnaden och göra den till kulturhus med lokaler för bildkonst, musik och teater. Den 17 maj 1996 kunde hela huset invigas.


Kulturhuset ägs av HFAB, som tillsammans med Höörs kommun svarar för det yttre underhållet. Föreningen Anders har nyttjanderättsavtal med kommunen och finansierar driften genom hyror, bidrag och gåvor. Man kan vara medlem i Föreningen Anders som privatperson. Medlemsavgiften är 100:-/år, för enskild person och man får två utskick per år med program för allt som händer i huset.Föreningen Anders ∙ c/o musikskolan ∙ Box 53 ∙ 243 21 HÖÖR

Besöksadress: Stenskogsvägen 2 ∙ Höör

Tel: 0413-28286 ∙ Mejl: kulturhusetanders@hoor.se 

www.kulturhusetanders.se ∙ www.facebook.com/kulturhusetanders